24. september 2016

 
sex.png
 

Jeg har sover fint, men er generet af mit bækken og en hård mave. 

I dag kommer Marcelle og Christian til morgenmad, og så skal vi på loppemarked i Forum. 

De kom med bagerbrød og kager. De så vores lejlighed, hørte om vores hund og om vores lillebror. De var glade. Jeg købte et gammelt foto, nogle små tryk og en Beatles plade. Benjamin købte også plader og Marcelle købte Bjørn Wiinblad-sager. Jeg var helt smadret til sidst, min krop kunne ikke mere. Vi blev kørt hjem.

Vi gik en lille runde med Flora, spiste frokost og så fjernsyn. 

Benjamin satte mig ud i karbad.  

Vi kørte en tur langs vandet bagefter. Det blev en længere tur. Vi gik lidt med flora og for at se vandet. Vi var tilbage kl. 20 og lavede en hurtig omgang aftensmad, som vi spiste foran fjerneren. 

Dage som i dag er simplere end andre. Noam er der hele tiden, sorgen er konstant, men det er simplere at abstrahere fra, når dagen er lige til. Tabet og savnet kommer i glimt og i bølger i løbet af dagen. Jeg kan komme uden om dem. Jeg kan ikke vurdere, om simple dage som denne er bedre dage end de mørke og tunge dage. For frygten for, at det simple i dagen forsvinder, sidder i mig. Jeg frygter at blive overrasket af mig selv, bryde ud i gråd blandt andre mennesker i det offentlige. Og så er jeg bange for, at de hårde dage brager ind over mig efter en simpel dag. Jeg kan mærke indre uro, der hvor jeg ville ønske, der var ro.