27. september 2016

 
 

Benjamin har sovet dårligt. Han tog kun en halv indslumringspille til aften. Jeg vågnede af ham et par gange, men sov hurtigt videre. Selvom han kæmper lidt med søvnen, så synes jeg, at han skal blive ved med kun at tage den halve pille de næste par nætter, for så vænner han sig af med den. 

Benjamin ville ikke tage på studie i dag, men ville gerne køre mig afsted. 

Jeg havde meget lidt lyst til at være på kontoret. Jeg gik to timer efter jeg var kommet, også selvom jeg havde aftalt med Benjamin, at han ville hente mig igen kl. 13. Jeg gik en tur i København. Langs kanalerne og hen til biblioteksparken. Parken er fyldt med folk, der spiller pokemon go. Jeg skrev til Benjamin, at han kunne køre til Holmens kirke. Vi kørte mod vores jordemoderaftale på Herlev. 

Vi hilste på vores jordemoder, og jeg blev kort irriteret og frustreret, fordi hun tog imod os meget energisk med højt humør og lykønskninger. Hun spurgte ind til hvordan vi havde det, og jeg sendte Benjamin et opgivende blik og fik et lige så opgivende blik tilbage. Vi havde regnet med, at hun var informeret om vores situation. Det var hun også, viste det sig, da vi begyndte at fortælle om tabet af Noam. Hendes tone ændrede sig, og det blev til en samtale mellem os og en fagperson, som jeg og Benjamin kunne holde ud. Det var alligevel en irriterende spørgetime, men hun var flink, og vi er i gode hænder. Hun er kompetent og vil gøre, hvad hun kan for os, så vi kan få fødslen og forløbet til at gå, som vi gerne vil have det. Hun sagde, at vi kan få lov at blive efter fødslen, at vi kan få tilbudt ene stue, og at vi kan modtage ammevejledning, men at der ingen pres omkring amning skal være. Hun var meget forstående, og det er rart at kunne få lidt hjælp. 

Vi kørte til Ingolfs på Amager bagefter. Vi havde aftalt at ses med Malene. Vi var i boghandlen sammen med Malene og Mercedes. Det var hyggeligt, og de var helt nede på jorden. Vi kørte hjem ved middagstid. Vi havde købt en hundekurv på DBA, som vi hentede på vejen hjem. Vi købte nogle blandede salater og så Badehotellet resten af aften.