29. september 2016

 
vigtigetanker.png
drøm.png
 

Jeg har sovet fint trods mit ømme bækken. Det er værst, når jeg vender mig. 

Inden jeg vågnede, drømte jeg om Noam. Jeg savner ham så meget. 

Jeg cyklede med Noam. Vi skulle skynde os hjem, men han skabte sig og var umulig, så vi måtte holde en pause på vejen. Noam stak af fra mig og løb ud på vejen mellem alle bilerne. Jeg løb efter ham for at få fat i ham. Bilerne dyttede af os. Jeg fik fat i ham men blev rigtig ked af, at de alle sammen kiggede på mig fra deres biler og tænkte, at jeg måtte være en rigtig dårlig mor. Min krop rystede, og jeg skulle tisse. Vi skulle op af en trappe, og jeg havde svært ved at gå videre. For hvert skridt jeg tog, blev trappen mere ustabil, fordi min krop rystede. Jeg forsøgte et par gange. Noam var stadig med mig, men ikke fysisk tilstede på trappen. Vi kom ind af en bagindgang med noget hjælp, og jeg gik på toilettet. 

Jeg ville ikke afsted i dag. Benjamin blev også hjemme. Han gik efter noget morgenmad. Vi spiste og så TV. 

Jeg kan mærke, at min dag er lidt ligesom i går. Jeg har det som om, at jeg kan vende på en tallerken på et øjeblik, men vi hyggede os. Vi har pakket til vores telttur i det svenske i morgen. 

Min mor ringede og nævnte til sidst i samtalen noget om erstatning. Alle, hun taler med, er meget overraskede over, at vi ikke som en selvfølge har har fået en erstatning. Det gjorde mig ked af det. Fordi det bare er penge, men lige nu har penge en kæmpe indflydelse på, hvad vi har, og hvad vi kan. Vi er begyndt at kunne mærke konsekvenserne af vores tab i dagligdags og økonomisk forstand. Vi har svært ved at passe vores studier, Benjamin især, men det er nok fordi, jeg lige nu har mere frihed, indtil jeg skal skrive bachelor. Vi er på vores studier ca. to gange om ugen, kun få timer. Det løser vi med en eventuel sygemelding eller orlov. Det koster penge. Det betyder, der er længere tid til, at vi kan tjene penge. Jeg kan ikke være alene. Jeg bliver ked af det og utryg. Det løser vi med en hund. Det koster penge. Vi har intet overskud til at lave mad, og vi er begyndt at bo for os selv, så vi bestiller mad. Det koster flere penge. Vi har brug for at komme væk. Lige nu løser vi det på den billigste måde med en telttur i Sverige, til jul tager vi til New York. Det koster penge. Vi har brug for at fornye nogle af baby-tingene, for vi har ikke lyst til at være tvunget til at genbruge alt. Vi kunne godt tænke os en ny barnevogn, en puslepude og en anden babyseng. Det koster penge. Vi har behov for små ture, at komme lidt ud af vores hjem. Det koster også, hver en kop kaffe koster

Alt koster og koster mange penge. Penge vi ikke har, men penge vi har behov for at bruge for at kunne holde det her lorteliv ud. Vores familier gør hvad de kan for at hjælpe, men vi burde kæmpe for vores sag og for en erstatning, så økonomien ikke også ødelægger vores liv. 

Vi tog en tur til Lyngby for at købe ind til vores tur. Jeg kan godt lide at være ude bare mig og Benjamin. 

Vi brugte resten af aften på at se TV. Vi bestilte pizza og så Badehotellet til vi sov.