6. oktober 2016

 
 

Vi skulle ikke nå ud af døren til hverdagen i dag. Jeg skulle besøge Andreas L. Benjamin kørte mig afsted og satte mig af på Frederiksberg. Han havde lige skåret sig i fingeren, da jeg kom ind af døren, og ømmede sig lidt. Jeg fik en rundvisning i hans lejlighed, og så opholdte vi os ellers bare i køkkenet. Vi spiste noget morgenmad sammen. Jeg fortalte om min graviditet. Han var overrasket og lidt forvirret. Han sikrede sig, at jeg var glad for det. Vi spiste og snakkede. Vi diskuterede almindelige samfundsrelevante emner. Skrækken for mænd i institutionerne. Det var rart bare at debattere om noget mere konkret, frem for at tale om følelser.

Inden jeg gik, sagde han, at jeg virkede gladere, hvilket han synes var rart. Jeg var da også glad. Jeg havde sat mig op til et to timers formiddagsmøde med ham, med mad og snak, men jeg er jo langt fra så oplagt døgnets 24 timer. Jeg er langt fra så glad, som jeg formentligt udviser i sådan et selskab. Måske jeg blot er mere håndteringsdygtig overfor mine dystre følelser, i forhold til sidst vi sås. Jeg er ked af det det meste af tiden. Mit hoved, min krop og mit sind savner Noam, selvom jeg smiler, griner og taler om andet, ligegyldige ting. 

Jeg blev hentet af Benjamin kl.11. Vi kørte til vores lægeaftale i Herlev. Vi ventede i 40 min men kom ind til en rolig og flink fødselslæge. Han var sat godt ind i vores sag, og forventede nærmest det værste, at vi var på alle slags piller og helt nede i et sort hul, ude af stand til at komme ud af sengen, med en depression ventende om det nærmeste hjørne. Det var rart at blive taget imod med så stort et hensyn, og forståelse for situationens alvor, også selvom det ikke står værst tænkeligt til med os. Vi er blevet tilbudt al den hjælp, vi kunne tænke os. 

Da vi kørte derfra, ringede min mor og spurgte, om hun skulle spørge sin socialrådgiver-veninder, om hvordan en sygemelding i forhold til et studie fungere, i forhold til Benjamins situation. Jeg synes, det var en god ide, at forhøre sig hos dem. Vi har ikke overskud til at sætte os ind i det.

Vi kørte hjem, lavede pandekager og så serie. Tidligt på aftenen besluttede vi os for at køre på tur og handle lidt ind til aftensmad i stedet for at bestille mad. Vi kørte langs vandet og handlede ind i Nærum. 

Vi lavede en pastaret og spiste foran Tv’et. 

Min mor ringede med ny info. Man fortsætter med at bruge sine SU-klip under sygemelding, hvilket man senere i sit studieforløb så skal søge dispensation om at få, hvis man løber tør for klip i sit studieforløb. En sygemelding kræver en lægeerklæring hos sin egen læge. Hvilket ikke bør være noget problem for Benjamin i hans situation. 

Jeg talte med Benjamin omkring det, og det virker som om, at det vil lette ham utroligt meget ikke at skulle på studie. 

Vi gik ind i seng og så lidt Badehotellet.