4. juli 2016

 
 

Vi var oppe kl. 8.00. Mit indre ur havde vækket os. Vi skulle ringe til vores læge på Vesterbro for at få noget vejledning.

Lægen var flink, han forstod vores svære og komplicerede situation. Han bestilte en tid til blodprøvetagning i Søborg og sagde, at vi skulle have kontakt til en psykiater, som kunne styrer og overvåge vores medicinforbrug især i forhold til min graviditet. Han syntes, at det var en god ting, at vi skulle have en baby trods vores situation. Han sagde, at jeg skulle bestille tid hos min nye læge i Gentofte. Vi talte sammen i et kvarters tid.

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forholde mig til en graviditet, der var så ønsket, og som alligevel mest føles uoverskuelig. Ni måneder er lang tid at vente på en baby, men det er kort tid til at bearbejde sorg. Min krop skal kunne bærer det barn her og sørge for, at det bliver helt perfekt fuldbårent og uden komplikationer.

Vi startede med at tage til blodprøvetagning, og så gik vi i Menu for at købe yoghurt. Da vi kom tilbage, var min mor og Frank stået op. De havde sovet dårligt.

Vi fik fortalt min mor om graviditeten, og hun fortalte det til Frank. Vi aftalte at holde det tæt, så det kun var den nærmeste familie, som vidste det. Vi skulle handle hurtigt i for at finde ud af, om vores medicin kunne påvirke et fosters udvikling.

Vi tog til Elgiganten. Nanna skulle have en computer til studiestart, så vi i endte i ComputerCity og kom ud med en Macbook. Hun blev glad. Vi satte hende af i Søborg bagefter og kørte videre til min far i Albertslund. Vi skulle kigge på ting til lejligheden, som vi havde til opbevaring hos ham.

Vi kørte på McDonald's på vejen tilbage til Jægersborg, hvor min mor og Frank var for at ordne videre. Vi pakkede lidt flere bøger ud på reolen.

Jeg er begyndt at tænke rigtig meget på graven, fordi vi ikke har været der siden han blev begravet. Der skal vi snart ud.

Jeg var blevet træt, så vi kørte hjem fra Jægersborg. Jeg lå i sengen og så TV, mens Benjamin spillede computer.

Nanna kom med aftensmad. Hun havde lavet lækre hjemmelavede samosas og bulgursalat. Nanna er så sød og god.

Benjamin gik på værelset. Han finder ting på nettet til vores hjem. Lige nu leder han efter hårde hvidevarer. Anette gik op til ham, og han fik fortalt om graviditeten, som er med mange blandede følelser. Anette tog det også med blandede følelser, men alle er enige om, at vi godt kan håndtere et barn trods alt det her, og at det er det helt rigtige, at vi skal have et barn mere, fordi det var det, vi ønskede inden Noam døde.

Anton kom for at hente Nanna. Frank tog is frem, og så sad vi bare os fire lidt sammen i stuen. Min Mor, Frank, Benjamin og jeg.

Vi skulle lige tømme bilen for møbler, inden vi kunne gå i seng.

Det har været en lang dag.

Jeg tænker stadig rigtig meget på ulykken. Den gentager sig inde i mit hoved. Blodet, skriget, stenen. Hele situationen. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke ønsker og drømmer, at vi var gået en anden vej. Den beroligende medicin hjælper heldigvis på det.