5. juli 2016

 
kedafdet.png
 

I dag skulle vi flytte helt ud af vores gamle lejlighed på Vesterbro. Vi nåede kun lige at stå op om morgenen, inden vi skulle ud af døren for at mødes med flytteholdet kl. 10.00. Der var mødt et stort hold af vores venner op. Vi fik slæbt ud, stablet op og båret ned. En kasse af gangen og møbel efter møbel. Kl. 11.30 kørte den fyldte flyttebil afsted fra Vesterbro og mod Jægersborg, og folk fulgte med. Kl. 12.30 var bilen tømt og kørt afsted. Det havde været en effektiv flytning. Vi havde vandret op ad den runde trappeopgang i  Jægersborg med ting ligesom en flok myrer. Vi havde fyldt vores hjem op, vi var trætte og svedige.

Franks søster kom med sandwiches til hele holdet. Det var godt med en pause. Et par stykker blev efter frokosten og hjalp med at fylde skabe og tørre møbler og ting af.

Benjamin har købt os et stort køleskab og bestilt et komfur.

Der blev boret op til et Søholm relief på badeværelset over badekarret. Men idet det blev hængt op der over badet, kunne jeg kun se ulykker for mig. Jeg blev bange for, at det skulle falde ned og knuse et babyhoved. Så det blev pillet ned igen, og der blev sat en lille søhest op på en meget stor skrue.

Vi kommer hurtigt på plads med al den hjælp.

Jeg kan ikke forstå, at alle børn og voksne på gaden kan leve og overleve, når mit barn ikke kunne. Jeg har været ked af det her til aften. Det er sjældent, jeg græder. Jeg har et kæmpe savn og ville ønske, at jeg bare kunne savne ham, men ulykken fylder så meget, at hver gang jeg tænker på ham, ser jeg ulykken. Jeg ville ønske, at mit værste mareridt var noget jeg kunne vågne fra.

Min mor bliver ved med at sige, at Noams ulykke må give os et nyt perspektiv i livet, for det må ikke være spild at skulle udsættes for sådan noget. Hun tror også, at der vil komme et tegn på vores baby, et modermærke på armen eller en kaffeplet, som Noam havde.

Jeg gik hjem med Benjamin for at se film. Jeg var sur, træt og irriteret efter en lang flyttedag, som ellers har været god og produktiv.

Andreas havde hentet mad hos en veninde. Vi spiste hos Anders og Anette.