13. juli 2016

 
 

Vi havde inviteret Alexander og Andreas til morgenmad, så vi havde været oppe for at købe lidt ind. Alexander gik umiddelbart efter, og vi andre kørte til lejligheden bagefter. Vi sad bare i vores nye stue og snakkede lidt. 

Vi tilbød at kører Andreas hjem, fordi vi alligevel skulle gennem byen, for at afleverer vores nøgler det gamle sted. Det blev et hurtigt farvel, da han hoppede ud af bilen ved et busstoppested. Han vinkede til os, indtil vi ikke kunne se ham mere. 

Da vi ankom til Rektorparken, havde vi meget lidt lyst til at være der. Vi var enige om, at der skal gå lang tid, før vi skal tilbage igen. Vi var kun kort i lejligheden. Bagefter bankede vi på hos Leif for at afleverer nøglerne. Han inviterede os ind på sit kontor til en lille snak. Han er en god mand og en sjov type. Da vi gik derfra, snakkede vi om, at det var blevet en simplere afsked med lejligheden end vi havde regnet med, men at der stadig skal gå lang tid, før vi skal tilbage.

Vi spiste frokost, da vi kom tilbage til Søborg. Benjamin gik hen til sine forældre. 

Dagen har været simplere end andre i mit hoved. Det er som om, jeg har været optaget af nogle andre ting. Det har været rart med en lille pause. Det føles forkert på en måde, og jeg ved, hvordan de dårlige tanker og følelser kommer væltende tilbage når som helst. 

Jeg brugte resten af dagen på at se TV. Min faster stod for aftensmaden i dag. 

Jeg ved ikke, hvad der gør den ene dag mere simpel end den anden.