14. juli 2016

 
advokatogsag.png
 

Jeg har sovet dårligt og været vågen flere gange. Jeg kunne ikke ligge stille på grund af alle mine forskellige tanker. Jeg tænkte rigtig meget på Noam og på ulykken, og så tænkte jeg på vores kommende barn. Jeg havde ondt i maven. Dagen var hård fra start af, og vi havde ingen planer.

Jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg skal begå mig på de sociale medier. Siden ulykken har jeg ikke besvaret beskeder fra folk, som jeg normalt ikke taler med i hverdagen. Hvordan har folk det med, at jeg kommenterer eller liker, hvis de overhovedet tænker noget om det? Må jeg gerne være ked af det? Hvornår er jeg for ked af det, og hvornår gør jeg mig selv gladere, end jeg er?  

Kl. 14.00  havde vi stadig ikke lavet noget. Jeg var bare virkelig træt, kvalm, og jeg føler mig tyk. Sammen med Noam gjaldt det bare om at komme ud af døren fra morgenstunden, om at vi var beskæftigede, så han kunne brænde krudt af. Vi fandt altid på noget. Jeg elskede det. Nu skal vores turer have et formål, ellers giver det ingen mening at gå ud af døren. Jeg hader det. 

Andreas kom, efter han havde været til møde med advokaten. Han fortalte, at de havde gennemgået alle skrevne artikler, der omhandler ulykken, fordi de vil gøre brug af medierne, for at få kommunen i tale. Kommunen bliver ved med at udskyde møder og trække tingene i langdrag. Det gør mig helt vildt vred og ked af det, fordi de siger, at de vil gøre hvad de kan for at hjælpe. Selv i medierne, men vi har intet hørt fra dem. Hvorfor vil de ikke redde os?

Vi kørte i Ikea for at købe en seng. Det var ikke helt nemt med at leje trailer og op til 2. sal, men det lykkedes  at få den mast helt ind i vores lillebitte soveværelse. Vi kørte ind omkring byen for at hente dagens aftensmad, som Andreas’ ven Phillip havde forberedt til os, så vi kunne tage den med til Søborg. 

På nettet handler det hele om Pokemon Go, det bliver diskuteret om man må kysse sine børn, også er Emilie forsvundet fra Korsør. Jeg er træt af folk og deres. Kys for helvede jeres børn! Go Pokemon Go og find så den pige, helst i live!

Der kom gæster efter maden. Nanna, Marcelle og Christian kom. De havde kage med. Marcelle spurgte til, hvordan det går. Vi fik fortalt lidt. Det er sjældent, folk spørger.

Jeg var træt da vi gik op, men vi fik set et afsnit Downton Abbey, som vi er begyndt på.