20. juli 2016

 
loppemarked.png
 

Vi har sovet godt, men kunne godt have sovet lidt længere. En flue vækkede os, så jeg skal have fundet en fluesmækker til i nat. 

Efter morgenmaden tog vi på loppetur med min far og Marlene. Vi besøgte alle de sædvanlige steder, og jeg og Benjamin købte lidt ind til vores lejlighed, bl.a. et jalousiskab, der skal stå under fjernsynet. Hos Connies genbrugsbutik købte Benjamin bøger, og jeg fandt en lampe. Connie kunne se på mig, at jeg var trist, så jeg fortalte hende om ulykken, uden at sige særligt meget. Jeg blev ked af det med det samme, det gjorde hun også, og Benjamin græd. Da jeg gik videre, snakkede min far lidt med hende. 

Vi kørte til Svaneke, hvor vi mødtes med Rolf og spiste Fish’n Chips i solen ved vandet. Vi var alle trætte og mætte og kørte tilbage til Rolf og Marlene, hvor vi sov til middag. 

Det havde været rart at køre rundt i den åbne bil. 

Jeg tænker meget på Noam, når vi er på farten. Jeg tænker på, hvordan vi sænkede farten, når vi passerede køer på marken, for at han kunne nå at se dem. Jeg kigger på Benjamin, når jeg bliver mindet om Noam på den måde, for jeg er sikker på, at Benjamin får samme tanke. 

Gad vide om folk regner med, at vores savn forsvinder, og sorgen kommer til at gå over? Et tabt børneliv går ikke over, måske af syne, men ikke i sind.

Vi lavede ikke noget, før vi skulle have aftensmad. Min far og Eline kom forbi for at spise med. Marlene havde, igen i dag, lavet dessert. Efter maden endte vi, lidt efter lidt, i stuen foran fjernsynet, hvor vi så en film, der blev sendt på DR1. Vi gik i seng bagefter.