21. juli 2016

 
drøm.png
 

Jeg drømte i nat. Vi skulle ud af et farligt hus. Huset blev kontrolleret af nogle ukendte personer. De sprang elevatoren, og andre forskellige tilfældige dele af huset, i stykker. Der faldt ting ned, og alle folk flygtede på meget kreative måder, for at finde en sikker vej ud. 

Vi stod langsomt op, kom i bad og spiste morgenmad. Jeg gik i seng igen, efter vi havde spist. 

Rolf og Marlene skulle hjem i dag. Benjamin og jeg bliver i deres hus en ekstra overnatning, og vi har fået lov til at låne en bil af min far, så vi ikke er fanget alene på landet. Vi blev sat af ved min fars hus. Rolf og Marlene kørte mod færgen. Det har været et par hyggelige og rolige dage. Vi kørte forbi Ian og Dorthe for at hilse på dem, og se hvordan de hvordan de bor. Småt men godt i et lille rækkehus i Rønne. Vi kørte videre ind i centrum, jeg manglede en ny bog at skrive i. 

Vi handlede lidt ind til aftensmad og snacks, hvorefter vi spiste frokost på et pizzaria. Jeg bestilte en tomatsalat, som stod under hovedretter, men fik serveret den tarveligste lille, og alt for dyre, anretning i form af fire skiver tomat og fire skiver mozzarella, to oliven og olivenolie. Det var så kedeligt, og hvis jeg havde haft den mindste smule overskud, havde jeg klaget, men jeg lod det være. 

Vi kørte om Svaneke, inden vi kørte tilbage til Rolf og Marlenes hus. I bilen snakkede vi om, hvordan det har været at være væk fra de vante rammer I Søborg hos vores forældre. Benjamin synes, at det har været rigtig hårdt, og har haft nogle virkelig svære dage. 

Om aften forsvandt internettet, så vi spiste lidt let aftensmad og slappede af. Da det kom tilbage, så vi serie.