22. juli 2016

 
 

De tidlige morgentimer inden jeg står op er hårde. Jeg vågner og skal tisse, men i stedet tvinger jeg mig selv til at sove videre. Jeg har rigtig mange tanker. Det er som om vores humør, i hvertfaldet mit, svinger hveranden dag. Først har jeg en okay dag. Dagen efter kommer der så en trist dag, hvor hele min krop er ked af det, selvom mine tanker er ens alle dage. 

Vi skulle skifte lokation i dag. Så vi stod op spiste morgenmad stille og roligt, pakkede sammen og ordnede lidt inden vi låste huset af og kørte mod Allinge. Vi skulle til Gæstgivergården. 

Vi fik nogle store kram, da vi kom ind på gårdspladsen til Gæstgivergården. Claes, Morten og Lisbeth var de første vi mødte. Malene og Stella sad indenfor. Malene tog os med for at vise os deres nyindkøbte hus på toppen af klippen, lige ved siden af Gæstgivergården. 

Vi blev vist til haveværelset for enden af gangen. 

Benjamin kørte sin søster og hendes veninder til Færgen i Rønne. De havde været på Bornholm for at høre koncert med Christoffer på Gæstgivergården aftenen før. Imens snakkede jeg med Malene om alt, hvad der var sket. Det var hårdt, men rart, mest fordi jeg overhovedet ikke havde lyst til at være alene, mens Benjamin var ude at kører. 

Da Benjamin kom tilbage, gik vi ud for at købe lidt ind til frokost. Det blev til fisk fra røgeriet. Vi spiste på terrassen. 

Benjamin og jeg har holdt os meget for os selv siden frokosten. Vi har opholdt os på vores værelse, hvorfra vi kunne hører Barbara Moleko lave lydprøve til aftens koncert. Vi har været rastløse og har ikke kunne finde på, hvad vi skulle gøre af os selv. Malene havde spurgt, om vi ville gå tur langs vandet på klippestien til Sandkaas, men vi sagde nej, selvom vi nok havde haft godt af det. Vi ventede bare på, at det var tid til aftensmad, selvom der var flere timer endnu. 

Der kom flere gæster til mad og musik end først forventet, så vi ventede til de fleste havde spist, før vi satte os på terrassen sammen med Mercedes, hendes veninde og Malene. Det var virkelig lækker mad. Jeg var vild med coleslawen og noget med fennikel, hvilket jeg normalt ikke er til.

Barbara Moleko overraskede mig, hun var virkelig god, og hun havde en selvsikkerhed, jeg godt kunne lide. 

Benjamin gik ind for at få lidt ro, inden der var pause i musikken. Jeg fik igen snakket ret godt med Malene. Hun kan rigtig godt lide Benjamin, og tænker meget over, hvordan han går og har det. Jeg bliver selv meget ked af det indeni, når Benjamin er ked af det. Jeg ville ønske, at jeg kunne tage al hans sorg og de dårlige oplevelser fra ham. Benjamin kom tilbage efter pausen. Han så mere afslappet og rolig ud. 

Da musikken var slut, kom Henrik og satte sig sammen med os. Han snakkede stille og roligt om alt muligt blandet. Så rar. Jeg var meget overrasket over de rolige samtaler, vi havde med en mand, der ellers har et meget højt tempo. 

Vi snakkede om, at Henrik og Malene har købt en gammel boghandel på Amagerbrogade. Benjamin gav udtryk for, at han gerne ville arbejde der, så det håber jeg snart kan lade sig gøre, så han kan lave noget, han har lyst til, og som samtidig har med den virkelige verden at gøre. 

Vi gik i baren. Benjamin fik sig en White Russian og jeg snakkede lidt med Mercedes. Hun er færdig i gymnasiet og vil gerne arbejde videre med sin musik. Hun er så sød. Lige så sød som sin mor. Jeg fortalte hende, at jeg ville ønske, at jeg havde evner til at skrive. For jeg ville så gerne omsætte noget af, alt det jeg føler, og det vi gennemlever, til noget smukt og måske relaterbart. Hun mener, at jeg nok skal finde på noget andet kreativt end at skrive sange.

Vi sagde godnat og gik på vores værelse, da klokken var tolv.