23. juli 2016

 
 

Vi har sovet fint, og stod op til den sædvanlige men dejlige morgenmad. 

Vi kunne ikke finde på, hvad vi skulle foretage os. Det gjorde mig i dårligt humør. Jeg hader, at vi skal finde på noget at lave for vores egen fornøjelse skyld, for jeg kan ikke se meningen med at tage på tur bare os to. Vi kender det hele, og det hele var bare bedre med Noam. Vi synes, at det virker meningsløst at tage til stranden eller skoven, så vi giver op og kommer ingen vegne. 

Vi lagde os ind på værelset.

Da vi stod op igen, tog vi på tur til Kalas ishus med Mercedes og hendes veninde Josephine. Vi drak en kop kaffe og sad bare lidt. Vi kørte pigerne til Sandkaas strand og kørte selv videre til Olsker antik, hvor vi ikke ikke rigtig fandt noget, men vi køber alligevel altid lidt. Vi var sultne bagefter og aftalte, at dagens frokost skulle bestå af en is i Hammerhavn. 

Vi sad stille, kiggede på vandet imens vi spiste is. Begge triste og sløve. Jeg ser frem til at komme hjem uden at vide, hvad jeg ser frem til at komme hjem til.

Efter isen kørte vi mod Gudhjemvej til Smølfehuset (“vores eget hus”), hvor vi i første omgang måtte vende om, fordi vi havde glemt nøglen, men kom så hurtigt afsted igen. Det er et dejligt hus, men det har været det rette valg ikke at holde ferie der i år, som vi ellers plejer. Især fordi vi ikke skal være efterladt alene med os selv særligt længe af gangen. Huset var fint og klar til min faster, som kommer i morgen. Vi lagde nøglen til hende. 

Da vi kom tilbage til Gæsten (Gæstgivergården), besluttede vi os for at gå i bad. Side om side under hver vores bruser. Det var opfriskende og rart bare at kigge på den mand, som jeg elsker. 

Aftenen bød igen på dejlig grillbuffet og musik. Benjamin gik efter cigaretter, hvilket er okay. Så længe det bare er “en smøg med en øl fordi vi har ferie”. Claes kom hen til mig og gav mig en kæmpe krammer, han fortalte mig, at han ved, at jeg er stærk, men han havde bare lige brug for at sige et par ting. Han var berørt. 

Jeg passerede Michael Simpson i døren. Han hilste og komplimenterede mine tatoveringer. Jeg fik sagt tillykke, for det var hans fødselsdag, havde jeg hørt. 

Vi har siddet samlet i haven og spist mad. Det var rigtig hyggeligt. 

Mercedes opvarmede på scenen, inden Mathias fra Duné gik på. Han overraskede helt vildt. Han var så dygtig og meget underholdende på samme tid. Benjamin blev ked af det under koncerten, og jeg havde svært ved at holde mine tårer tilbage. Da Benjamin gik ind, fulgte jeg med og blev rigtig ked af det. Vi gik ud til koncerten igen under den sidste sang, fik lidt varmt at drikke og talte med Malene og Lisbeth. Kl. 22.30 kom Aqua-Søren og sagde til hele bordet, “så er det nu”, og så fulgte vi alle med op i huset på toppen af klippen for at se en ildrød måne stå op i havets horisont. Vi ventede 15 min, før der skete noget, men vi hyggede og drillede hinanden. Stella fik sagt, at hendes yndlingsskuespiller var Adam Sandler, hvilket vi fik meget sjov ud af. 

Det var meget smukt og særligt at se månen helt rød. 

Vi gik tilbage til bordet. Henrik og Malene sad sammen med os resten af aften. Vi snakkede bare. De har inviteret os til at komme tilbage igen, inden sæsonen slutter, hvis vi får lyst.

At vi gik op og så månen og hyggede videre ved bordet bagefter, var det der skulle til, for at vi kom i bedre humør og på andre tanker. 

Vi var trætte og gik i seng.