7. august 2016

 
 

Jeg vågnede kl. 9, og lod være med at vække Benjamin, før jeg havde lyst til at gå ud og spise morgenmad. Han fik kun lov til at sove en halv time ekstra.

Vi har besluttet os for at tage til New York, efter jeg har afleveret min bachelor, over julen, også være hjemme lige inden nytår, selvom jeg ikke ville have noget imod at fejre nytår i New York. Det er rigtig rart at have taget den beslutning. Det er en rar tanke, og så behøver vi ikke overveje julen og alle juletraditionerne herhjemme. Det har også været rart at tale med Henrik og Malene om det, for de har været der massere af gange, og kender alt muligt til byen, som de kan anbefale os. Vi har aftalt at bestille billetter snart. 

Vi pakkede vores ting og pakkede bilen. Bagefter spillede vi kort. Jeg vandt. 

Klokken halv to sagde vi farvel. Malene sagde, at vi var dejlige at bo med. 

I Rønne samlede vi to blaffere op, der gerne ville med til København. De havde været med til at afholde en lille lokal festival “Honeyland Festival”, Stella, Malene og Henrik havde været nede omkring festivalen den anden dag, fordi Henrik havde troet, at man kunne købe honning, men de havde i stedet haft en syret oplevelse med en mand, der havde malet et stykke træ, han gerne ville have til at svæve i luften hen over marken. Dem vi samlede op var to søde unge mennesker. De havde fedtet hår og lugtede rigtig meget af bål. Hverken jeg eller Benjamin var i stand til at smalltalke, og det var en hård færgeoverfart. De unge mennesker hvilede bare på bagsæderne. Vi kørte dem til Brønshøj, uden at sige særlig meget. 

Vi kom til Søborg lige til spisetid. HP var hjemme og Ian var der. Bagefter kørte vi vores loppefund og nyindkøbte ting til lejligheden. Vi tog HP med, så han kunne se vores nye hjem. 

Jeg lyttede til en masse af HPs fortællinger fra hans skibsfart. Jeg kan godt lide at hører om, hvad han laver og oplever, selvom hans fortælleteknik er anderledes, så kan jeg  hører, at han er dygtig til, hvad han laver og han synes det er spændende. 

Jeg fik en hel indkøbspose med jorbær-jelly som souvinier fra England. 

Jeg kan mærke, at jeg er tættere på at have lyst til at bo i lejligheden sammen med Benjamin, mens jeg kan mærke at jeg slet ikke er klar til at cykle, kører i tog eller drikke kaffe i byen, selvom jeg dog er blevet bedre til at svare ja til aftaler. 

Anette kom forbi og fik kage og te med alle os andre. 

Vi gik op for at se serie. 

Bornholmer turen har været rigtig rar, men vi kan også mærke, at med de mere glade stunder, og en optur i humøret, kommer der efterfølgende en rigtig stor nedtur.