10. august 2016

 
 

Vi sov længe i dag, og uden nogen planer for dagen, besluttede jeg mig for at tage en tur omkring mit studie på Nørrebro, for at tale med min underviser og min vejleder Christina. 

Benjamin kørte mig derhen og kørte videre til Silvan, imens jeg hilste på de undervisere, der var på job. 

Vi satte os med en kop kaffe, og fik talt sammen, bare mig og Christina. Vi snakkede om, hvad jeg og Benjamin går og laver, hvordan det går hos psykologerne og lidt om praktikstart, at alle på kontoret er informeret om min absurde tilstand, så jeg behøver ikke være nervøs for at skulle gå tidligere grundet psykolog-tider. Hun tilbød at tage med mig derind den første dag, for at have en,  jeg kunne støtte mig til, men jeg skal nok klare det selv.  

Hun nævnte noget omkring børn, fordi hun tænkte, vi skulle have flere børn, så jeg måtte fortælle hende, at det skulle vi, allerede til marts. Hun blev glad. 

Vi snakkede om begravelsesdagen, om afskeden med Noam, og om hvor hjælpsom og god Bededamen havde været. Jeg græd, da jeg fortalte om timerne inden begravelsen, om hvordan vi var sammen med Noam og  puttede ham, det gjorde Christina også. Vi snakkede lidt om fødsler, inden jeg måtte gå og efter at have lade Benjamin vente lidt for længe i bilen.

Vi kørte til Gladsaxe efter Andreas. Andreas var langsom og lod vente på sig. Vi var sultne og gnavne. Vi købte et brød på vejen. Vi spiste i Søborg og faldt helt hen i sofaen, indtil min far ringede og sagde, at han skulle tømme en container, med en masse ting i, hvor vi sikkert kunne bruge noget. Så vi valgte at kører ud til ham. Vi fandt lidt blandede ting,  en lampe og et side-bord, som vi kunne bruge til lejligheden. 

Vi købte en burger på vejen til Jægersborg. Fik lavet lidt småting i lejligheden og kørte Andreas hjem, inden vi selv kørte til Søborg for at spise aftensmad, uden at være sultne. 

Min mor har fundet en gravsten, som hun synes, at vi skal bruge. Det er et afknækket halvrundt stykke granit, fra en større skulptur. Det ligner en knækket hank fra en kop. Vi har godkendt den, og skal have skrevet navn og datoer på.  

Benjamin ville tilbage til lejligheden efter maden. Så efter at have hilst på Nanna, som var tegnet i hele hovedet, efter første dag i gymnasiet, kørte vi til Jægersborg igen. 

Vi ordnede lidt flere ting, fik gjort lidt ved de ting, vi havde klunset hos min far i dag. Det var ret hyggeligt at være der alene, bare os to. Fjernsynet kørte og vi snakkede lidt om indretning og planer. Planen er, at vi skal arbejde lidt mere på at komme på plads i næste uge. 

Vi brugte resten af aften på værelset i Søborg. Jeg ville gerne sove noget tidligere. Normalen for sengetiden er blevet klokken et.