31. august 2016

 
 

Jeg skulle have været oppe og i bad, gjort mig klar til dagen. Det gjorde jeg ikke. Og den eneste grund til jeg kom ud af døren, var fordi Benjamin kørte mig afsted. 

Jeg var ikke i særligt socialt humør, men jeg fik lavet det, jeg skulle. Det var ikke meget, jeg havde, og jeg kan ikke selv udvide eller finde på mere. Det er svært at få timerne til at gå med så få og små opgaver, men samtidig kan jeg mærke, at jeg hurtigt bliver presset. Så hellere for små opgaver jeg får løst, end for meget arbejde, der går mig på. 

Under frokosten blev jeg spurgt til psykologerne og psykiateren. Der blev snakket lidt om beroligende medicin, og jeg fortalte lidt om, hvordan jeg og Benjamin har det. Det var okay rart at få sat lidt ord på overfor dem, selvom det er hårdt at tale om. 

Benjamin hentede mig igen. Vi kørte en tur til Ingolfs Kaffebar for at hilse på. Vi brugte nogle timer i boghandleren sammen med Mercedes og Malene. 

Vi kørte tilbage mod Søborg i myldretidstrafik. Vi havde aftalt med min mor, at vi skulle i lejligheden og lave mad. Vi lavede suppe, og Ian spiste med. 

Vi så Prison Break, da vi kom tilbage til Søborg. Jeg faldt i søvn, tidligere end jeg plejer.