3. september 2016

 
sex.png
loppemarked.png
 

Det var gået rigtig fint at sove i lejligheden. Hele vores hjem har taget form. Mit ur ringede kl. 07.40, vi var først oppe kl. 08.00. Min far skulle komme til morgenmad halv ni. Jeg måtte bede ham om at bringe brød. 

Vi spiste og kørte afsted til Frederiksberg for at gå på loppemarkeder. Vi stoppede først ved Værnedamsvej, hvor der var gademarked, og bagefter ved Frederiksberg rådhus. Jeg var i tvivl om det var en god idé at bevæge mig rundt, der hvor vi også bevægede os rundt, da vi boede ved Enghave. Det gik okay trods ubehag. 

Jeg købte lidt tøj og lidt køkkenting. Benjamin var ikke købelysten i dag. Han spottede vores psykolog Anne på markedet. Bagefter kørte vi tilbage til Jægersborg.

Jeg havde ikke lyst til at være i lejligheden uden at lave noget, så efter lidt langsom stillingtagen besluttede Benjamin, at vi skulle en tur i Ikea og i Matas. 

Ikea var forfærdeligt. Lørdag efter løn… Vi greb hurtigt de ting, vi skulle have og kørte videre til Matas. Jeg ville have burgermad og en milkshake. Vi tog mad med tilbage til lejligheden. Vi fik hængt lidt flere ting op, et billede og mit spejl. 

Jeg ser ofte på Benjamin og tænker, at han er en vildt flot mand, og at jeg er heldig, han er min, men sådan en tanke bliver hurtigt skudt ned af tanker om sorg, og hvor ked af det jeg er, over at han skal udsættes for det her, og hvorfor vi skal opleve vores værste mareridt.

Vi så lidt mere serie. Jeg afprøvede vores karbad. 

Vi ryddede lidt op, inden vi skulle til Søborg. 

Jeg har godt kunnet lide at være i lejligheden siden i går, men jeg er bange for kun at knytte dårlige følelser og tanker til at være der. Jeg var klar til at komme tilbage til Søborg. Jeg ved ikke, hvornår vi bliver helt klar til at bo der alene, men det skal nok komme. 

Jeg kan mærke, at Noam fylder i mine tanker hele tiden, men jeg er okay god til at kunne lade tankerne passere eller lade dem være i baggrunden, hvis jeg har andet at tage mig til, men hvis jeg ikke har det andet, så fylder de, og jeg bliver ked af det. 

Jeg har tænkt en del på min fødselsdag, for jeg gider ikke det store, selvom jeg har nogle ting, jeg ønsker mig, så virker ønsker bare så ligegyldige. 

Vi var tilbage i vores seng i Søborg. Helt vildt trætte men glade for, at det også er weekend i morgen.