10. september 2016

 
loppemarked.png
 

Man sover godt i vores nye seng. Benjamin var vågen, da jeg slog øjnene op. Vi stod op og gik ud af døren. Vi tog til loppemarked i Lyngby. Det var et kedeligt loppemarked, så vi kørte videre til Søborg, for at hente Flora, så hun ikke skulle være alene, men de var stadig hjemme. 

Min mor fortalte os, at Anette har svært ved at Nanna og Kasper ikke ved at vi venter os, men jeg er ikke klar endnu til at fortælle det, og det er vores beslutning. 

Vi kørte tilbage til lejligheden og hang lidt, før vi kørte en tur til vandet for at gå en tur. Det hjælper at gå tur, men det kan virke ligegyldigt, så det hjælper at tænke på, at vi skal have en hund at gå tur med. 

Vi handlede ind til bøf bearnaise, for det kom Benjamin til at love Andreas, fordi han skulle spise vegetarisk på RizRaz i går. 

Vi har set serie og bare været i lejligheden. 

Jeg satte mig for at kigge på billeder på computeren af min mave fra min graviditet med Noam, for at se udviklingen i ugerne. Ved siden af mappen Graviditet var mappen Hospital. Jeg trykkede på den, og der var billeder af døde Noam. Jeg skyndte mig at lukke det ned. Jeg kaldte på Benjamin, for det hylede mig helt ud af den.

Planen var, at Andreas skulle komme, og tre kvarter over den aftalte tid ringede han og sagde, at han var i Søborg, så Benjamin måtte kører afsted efter ham. 

Vi gik igang med maden, da de kom. Efter maden så vi The Grand Budapest Hotel. Jeg var så træt, at min krop blev helt urolig, og så havde jeg ondt i hovedet.

Benjamin kørte Andreas hjem igen og Flora tilbage til Søborg. Jeg kunne først sove, da Benjamin kom tilbage, og jeg lå og tænkte på, hvor heldige vi har været for at kunne købe så smuk og stor en dejlig lejlighed som studerende. Vi har lavet os et hyggeligt hjem, men vi mangler Noam så meget.