7. september 2016

 
kirkegården.png
kedafdet.png
uvenner.png
 

Jeg havde ikke sovet godt men heller ikke helt dårligt. Jeg er vågnet en del gange men uden at have de store problemer med at falde i søvn igen. 

Benjamin cyklede afsted lidt over otte i dag, så jeg havde en times tid alene. Jeg havde på ingen måde lyst til at tage afsted i dag, men det var en rimelig vigtig dag arbejdsmæssigt, og jeg havde en frokostaftale med Natasja, som jeg gerne ville holde. Så jeg kom afsted med cyklen i toget.

Jeg var nået der ind til tiden, men i det jeg havde låst min cykel, kom Jonas fra barbershoppen gående. Jeg hilste, og han sagde smilende og uvidende, “Hej hvordan går det?”, og jeg fik svaret ikke særligt godt og fik tårer i øjnene, imens jeg fortalte, at vi lige havde mistet Noam. Han var flink og rar. Han blev helt rørt, og tog sig tid til at snakke med mig. Vi skiltes, og det hjalp ikke på min lyst til at møde ind. 

Jeg havde heldigvis en del at se til, med en deadline, så jeg satte mig og arbejde koncentreret for at nå det. Jeg fik klaret det, jeg skulle, og gik ud for at møde Natasja til frokost. Vi spiste en bagel på Gothersgade. Det var rigtig hyggeligt at se hende og hører om hendes praktik og hjemmefront. De havde lidt problemer men ville arbejde på det. Jeg fortalte om vores forhold, som er overraskende fint, trods omstændighederne, men anderledes fordi vi begge to elskede Noam højest og hinanden næsthøjest, og sådan vil det altid være, hvilket er svært, når man kun har hinanden. Vi gik hver især tilbage til vores praktikpladser.  

Jeg fik lavet det sidste arbejde for dagen og sad bare til sidst og lavede ikke  noget. 

Kl. 15 tog jeg derfra. Jeg cyklede om Noam. Det tænker jeg altid på at gøre. Jeg havde skrevet til min mor for at høre, om hun stadig var på arbejde, så kunne jeg følges med hende hjem. 

Jeg bliver så ked af at stå foran hans grav. Den er fyldt med tallerkensmækkere og ser meget fin ud. Jeg prøvede at snakke til ham, og fortalte ham hvor meget vi savner ham. Jeg fortalte ham om vores ønsker om fremtiden og planer om hund og om hans kommende lillebror. Jeg så lidt film af ham og var meget ked af det imens. Min mor kom og sagde at hans gravsten var klar og ville blive sat nu. Den blev placeret imellem alle de rodede blomster. Det var meget fint med hans navn på. 

Vi kørte til Søborg. Der gik tre kvarter før Benjamin kom fra lejligheden. 

Jeg har talt med min far om, at vi vil have hund. Først var han meget skeptisk, men da jeg nævnte hvilken hund vi ville have, kendte han racen, og han havde en ven med en whippet. Det ændrede hans tone og hele hans holdning til ideen om hund. Nu vil han have mig og Benjamin med på tur hen for at hilse på hans ven Carsten, som har en whippet. 

Vi havde aftalt at spise burger hos Anders og Anette. Vi grillede bøffer og spiste ude. Det var hyggeligt. 

Vi blev lidt uvenner inden vi skulle sove. Jeg kunne ikke holde ud at se mere af Apples offentliggørelseshow, men Benjamin ville se det. Vi gik skævt af hinanden, og jeg synes ikke vi har set eller snakket med hinanden hele dagen, og jeg har rigtig meget brug for at mærke Benjamins tilstedeværelse. 

Vi blev gode venner, inden vi lagde os til at sove.