4. september 2016

 
fremtidstanker.png
 

Benjamin var vågen, da jeg slog øjnene op. 

Jeg var vågnet et par gange i løbet af natten, fordi jeg var i tvivl om, hvor jeg var. Vi stod meget langsomt op og havde ikke nået andet end at drikke æblejuice, da min far trådte ind af døren kl. 12. Vi besluttede at kører til lejligheden for at spise. 

Vi spiste og så serie. Vi fik hængt kanger op, lavet ingenting, vasket op, ordnet lidt tøj, vandet blomster og støvsuget. 

Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere klar til at bo i lejligheden, for det er hårdt altid at være blandt andre. Frank er hård at bo med, men jeg er samtidig overhovedet ikke klar til at være alene i lejligheden. 

kl. 17.15 tog vi hjem. Min faster og drengene var på besøg. Vi spiste aftensmad sammen. 

Jeg kan mærke at min ked-af-det-hed trykker. Noam strejfer mine tanker hvert øjeblik, og jeg er god til at skyde tankerne fra mig, men det føles alligevel som om, at det hele hober sig op, og lige pludselig kommer der et sammenbrud. 

Jeg ønsker mig rigtig meget en hund, men kan ikke helt se hvordan vi kan løse det med vores studier. 

Vi lå i vores seng og spiste snørebånd. Jeg bandt en ring om Benjamins finger, og spurgte om han ville gifte sig med mig. Det ville han gerne, og nu mener han, er det er sagt, gjort og bindende. Jeg vil bare være sammen med ham.