2. september 2016

 
 

Der var ikke noget morgenmad i huset, så vi besluttede os for at kører til Nørrebro og spise god morgenmad. Jeg fik et blødkogt æg og en vaffel. 

Jeg snakkede med Benjamin om mine tanker og frustrationer i forhold til Mille og Sofie. Jeg føler ikke, de er der for mig, at de på ingen måde forstår, hvad jeg går igennem, og samtidig er det som om, de ikke vil. De vil helst bare have mig, som jeg var. De vil have mig med på tur, og har foreslået Enghave, vores gamle nabolag, hvilket jeg på ingen måde har lyst til at gå rundt i så kort tid efter, vi har mistet og så kort efter, vi er flyttet/flygtet derfra. Jeg har fået sagt nej til det forsalg, og de har ikke set vores lejlighed endnu, men spørger heller ikke til det. 

Jeg kom 15 minutter for sent på kontoret, men de var ligeglade. 

Idet jeg sætter mig, har jeg lyst til at gå igen. Jeg svarer et par mails og laver det, jeg skal, og ellers  venter jeg på at kunne gå hjem igen. 

Jeg og Benjamin har søgt efter hunde, og vi er faldet for whippets. Vi kørte til Rødovre for at hilse på en whippet hanhund, der var afleveret på et dyreinternat, men han matchede os ikke, fordi han var for temperamentsfuld over for børn. Internatet ledte efter en ejer, som ikke havde små børn i livet, men det er den hunderace, vi vil have. Jeg vil rigtig gerne have sådan en hund. 

Jeg har følt mig træt og trist til mode hele dagen. Jeg har lyst til at græde. 

Vi kørte til lejligheden. Nanna kom kl. 16. Vi gik over for at handle ind til chili con carne. Vi fik lavet rigtig dejlig mad. Johanne kom kvart i seks og vi spiste sammen. Efter mad satte vi os i stuen og så Wild. Det var hyggeligt at være sammen med dem, og som Benjamin siger, så har jeg mig et par rigtig søde veninder. Det var sent, før de gik hjem. Vi blev i lejligheden og sov.